Wat is franchisen bij Coldwell Banker?

De makelaars’ business opnieuw gedefinieerd.

Wij hoeven jou natuurlijk niet meer te vertellen wat het is om een verkoop -of aankoopdeal te sluiten voor een huis en wat daar allemaal bij komt kijken. Als jij geselecteerd bent om franchisenemer te zijn bij Coldwell Banker ken jij de klappen van de zweep.


Wat vanaf dag één echter fundamenteel voor je zal veranderen is dat Coldwell Banker, eerst nog náást je huidige aanpak, een compleet vernieuwende manier van marktbewerking in jouw bedrijf zal introduceren. 


Die nieuwe aanpak wordt samengevat door één enkel woord: Netwerkmarketing.


Coldwell Banker gaat jou helpen om een netwerk op te bouwen van zeer gedreven lokale helden. Hiermee bedoelen wij sleutelbewoners van de buurt; graag en veel gezien, met een passie voor mooie huizen en een onmiskenbaar talent voor netwerken. Bijvoorbeeld de vrouw van de notaris of de man van de voorzitter van de plaatselijke hockeyclub.


Wij werven en selecteren deze agenten en voorzien hen van een gedegen opleiding aan de CB University. Deze opleiding is helemaal gericht is om hen te helpen hun diensten (en die van jou) in hun eigen buurt kenbaar te maken en hen daar het verschil te laten maken.


Als franchisenemer bij Coldwell Banker wordt het je dagtaak om jouw agenten te faciliteren om hun persoonlijke lokale netwerk optimaal te onderhouden en continue te (re)activeren.


Coldwell Banker heeft een enorme ervaring in deze manier van werken. Het heeft ons niet voor niets het grootste makelaarsnetwerk gemaakt van de Verenigde Staten. Al onze kennis en middelen staat tot jouw beschikking. Samen bouwen wij aan jouw succes!